Huis en tuin Huishoudelijke Apparaten Klimaatregeling Ruimteverwarming

3 tado° Slimme Radiatorknoppen – Starterskit V3+ met Apple TV | Bun0683

Overal de controle dankzij Apple TV
Apple TV is een ontzettend handig apparaat waarmee je jouw favoriete films, series, muziek, games en zelfs eigen iPhone foto's op je tv kunt streamen. De grote meerwaarde van Apple TV in dit pakket is dat het ook nog een hub is voor de rest van je meegeleverde apparaten. Zo ontvang al je meldingen op één plek, in de Home app.
Starterset met slimme radiatorknop en bridge
Bij stadsverwarming heb je geen eigen ketel, maar misschien wel de behoefte om de temperatuur per radiator te kunnen instellen. De tado° Slimme Radiatorknoppen met V3+ Starterskit is voor die doelgroep ideaal, omdat je met deze set volledige controle hebt over de radiator. Heb je wel een ketel, dan kun je deze slimme radiatorknoppen gebruiken om ze centraal of via de app aan te sturen. De bijbehorende bridge verbindt zich via de router met het internet en daardoor kun je deze slimme radiatorknop bedienen met je smartphone.
Verwarm per kamer
Met de slimme radiatorknoppen van tado° bepaal jij de temperatuur per kamer. De radiatorknoppen zijn makkelijk in gebruik en zijn zelflerend waardoor ze zich aanpassen naar jouw levensstijl.

prijs: 346.90   (klik hier voor meer informatie)