Geen categorie

Adapter voor buisverbinding, voor buis Ø 38,1 mm, model 698, glanzend

Adapter voor buisverbinding, model 698
Adapter voor buisverbinding. Deze adapter stelt u in staat om de steunen die oorspronkelijk bedoeld zijn voor montage op glas te monteren op een buis. Met deze adapter kunt u uw steun monteren op een buis met een diameter van 38,1 mm. De steunen die bedoeld zijn voor montage op hout, kunnen niet op een buis gemonteerd worden. De adapter is vervaardigd uit RVS-304 met een glanzend gepolijste afwerking.
Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen.
Waarom een adapter van RVS-304 (A2)?
RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden).
Bestel nu bij RVS-Products.nl
Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

prijs: 1.65   (klik hier voor meer informatie)