Geen categorie

BASICS LBP15 massieve meubelknop mat RVS

Een massieve meubelknop, mat RVS
Deze RVS massieve meubelknop is onderdeel van de serie BASICS. De meubelknop heeft een lengte van 25 mm en een diameter van 15 mm. De Meubelknop is vervaardigd uit massief RVS met een mat geborstelde afwerking.
Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen.
Over BASICS
De naam BASICS verraadt al dat het hier gaat om een designcollectie die te allen tijde een uitstekende basis vormt voor wie dan ook, voor welk object dan ook! BASICS is vervaardigd uit roestvast staal en is in diverse trendy kleuren te verkrijgen, zoals mat zwart, gunmetal, mat goud, koper en natuurlijk de basiskleuren mat en gepolijst roestvast staal. Het design wordt gekenmerkt door eenvoud, simpliciteit en puurheid. De collectie biedt meerdere budgetoplossingen waardoor deze niet alleen particulier maar zeker ook projectmatig adequaat kan worden toegepast.
Bestel nu bij RVS-Products.nl
Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

prijs: 28.75   (klik hier voor meer informatie)