Geen categorie

BOSCO LZ25M massieve meubelknop gepolijst RVS

Een massieve meubelgreep, gepolijst RVS
Deze RVS meubelknop is onderdeel van de serie BOSCO by Lázaro Rosa-violán. De meubelknop heeft een lengte van 31 mm en een diameter van 25 mm. De meubelknop is vervaardigd uit massief RVS met een glanzend gepolijste afwerking.
Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen.
Over BOSCO:
‘Opening doors from the past into the future’ Deze quote omschrijft in één zin de toegepaste designformule voor FORMANI®’s serie BOSCO. Klassiek design in een functioneel, modern jasje. Geheel geïnspireerd op de befaamde messen van weleer, die steevast rvs combineerden met een zwart handvat en al decennialang een vertrouwd beeld vormen voor nagenoeg elk westers huishouden. Bij de deurkrukken van BOSCO is gekeken naar de exacte productietechniek van die messen en is zelfs hetzelfde zwarte ‘POM’-materiaal gebruikt: een van ‘s werelds beste kunststoffen die er zijn (o.a. uv-bestendig). Net als bij de messen geldt ook voor de BOSCO-deurkrukken dat naarmate het product meer gebruikt wordt, de ‘vintage-look’ toeneemt en het product zijn ziel krijgt…
Bestel nu bij RVS-Products.nl
Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

prijs: 21.55   (klik hier voor meer informatie)