Elektronica

Busch-Jaeger Friends of Hue Schakelaarset Future Studiowit | 4011395276563

Bedien jouw Hue verlichting
Heb jij slimme verlichting van Philips Hue, maar ben je het beu dat je steeds de Hue app op je smartphone moet openen? Met deze Friends of Hue schakelaarset kan je jouw slimme verlichting bedienen met een handige muurschakelaar. De kleur van de schakelaar is mat studiowit, maar als je liever een andere kleur schakelaar wil hebben kan je deze apart bij ons bestellen. De schakelaar bestaat namelijk ook in de kleuren studio wit, roestvrijstaal en mat zwart.

Vereisten en functies
Deze Friends of Hue schakelaar is uiteraard bedoeld voor Philips Hue verlichting, en werkt alleen als je een Hue Bridge 2.0 hebt. Je kan met deze schakelaar dan jouw Hue verlichting schakelen en dimmen, en twee verschillende lichtscènes activeren. Bovendien is de schakelaar volledig draadloos, en hoef je ook geen batterijen te plaatsen! De schakelaar werkt namelijk met energy harvesting, waarbij de benodigde energie wordt opgewekt door de kinetische energie die je opwekt wanneer je op de knop drukt.

Complete set
Deze complete set bestaat uit een Friends of Hue smart-switch-sokkel, een tweevoudige bedieningsknop, een afdekraam, een bevestigingsplaat en een verloopplaat.

prijs: 79.90   (klik hier voor meer informatie)