Elektronica

Busch-Jaeger System Access Point 2.0 free@home | 4011395261569

Free@homeHet Busch-Free@home systeem maakt huisbesturing gemakkelijk. Het is een compleet domoticasysteem dat je kan integreren in je huis. Denk daarbij aan schakelaars, bedieningspanelen en automatisering. Busch-Free@home is zeer geschikt voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Met Busch-Free@home worden al jouw slimme apparaten onderdeel van één systeem, zodat je niet meer elk apparaat via een eigen app hoeft te bedienen.

System Access Point
Deze System Access Point is het hart van het Free@home systeem. De Access Point maakt het in bedrijf nemen en het op afstand besturen van het Free@home systeem mogelijk. De Access Point verbindt met jouw thuisnetwerk via 2.4 GHz en 5 GHz WLAN, en vervolgens staan alle sensoren, aktoren en schakelaars van het Free@home systeem in verbinden met de Access Point.

Goed om te weten
Om de System Access Point te installeren heb je een tweedraads buskabel en de busvoeding nodig. De busvoeding is verkrijgbaar in onze webshop. Voor de bedrading kan je kiezen voor een lijn-, ster- of boomstructuur.

prijs: 399.00   (klik hier voor meer informatie)