CD/DVD Huishoudelijk, Voordelig en handig Vrije tijd Wonen

DVD Tante Leen | 8712273105116

Met o.a. Johnny Jordaan, Heintje Davids en Seth Gaaikema.Met o.a. Mijn oude Amstelstad, Oh Johnny en Als ik weet dat je van me houdt. Meer dan 25 liedjes. Met als extra?s o.a. een documentaire over Tante Leen.115 min. kijk- en luisterplezier!Introductie door Peter PolsHand in handDie goede moederAls ik weet dat je van mij houdt De conducteur van het LeidsepleinMoeders mooiste nietHeintje Davids – Mijn ouwe AmstelstadAls van geen anderJohnny Jordaan – Opoe ik ben u zo dankbaarMijn moeder gaf me alles meeJohnny Jordaan – Joi joi joi wat plezierJohnny Jordaan – Abc Potpourri no.1 & 2Johnny Jordaan – Waar liefde woontJohnny Jordaan – De ijzeren panJohnny Jordaan – Abc Potpourri no. 3Op ieder potje past ‘n dekseltjeJohnny Jordaan – Onder de doucheJohnny Jordaan – Abc Potpourri no. 4Nou moe, ik ben omaKinderkoor De Palm – Kleine kinderen worden grootJohnny Jordaan – Als sneeuw voor de zonGeveltjes van AmsterdamKijk mij eens aanDe hele JordaanWant wat geen ander mens begrijptDe duiven op de DamOh JohnnyZandvoort aan zeeSeth Gaaikema – Geen valse getuigenisDe muziek van Harry de GrootExtra:Documentaire Tante Leen,Overlijdensbericht en begravenis Johnny JordaanOverlijdensbericht en begravenis Tanta LeenAfsluiting door Peter Pols 

prijs:  16.99   (klik hier voor meer informatie)