Geen categorie

Easy Q-web kabelnet, maaswijdte 60 mm, hoogte 800 mm, lengte 5 m, model 7908, RVS-316

Easy Q-web kabelnet, model 7908
RVS kabelnet met een maaswijdte van 60 mm en een hoogte van 800 mm. Dit kabelnet is 5 m lang en is vervaardigd uit hoogwaardig RVS-316 met een mat geborstelde afwerking.
Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen.
Waarom een kabelnet van RVS-316 (A4)?
RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren.
Bestel nu bij RVS-Products.nl
Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

prijs: 437.75   (klik hier voor meer informatie)