Huis en tuin Huishoudelijke Apparaten Klimaatregeling Ruimteverwarming

EVE Thermo (4-pack) – Slimme Radiatorthermostaat voor Apple HomeKit (2020) | Bun0055

Altijd de juiste temperatuur
De vierde generatie EVE Thermo radiatorknop zorgt ervoor dat je de temperatuur per ruimte of zone kan reguleren. Zo kun je je woonkamer verwarmen tot 21 graden, terwijl je de slaapkamer koeler houdt zodat je later in de avond lekker indut. Via de EVE-app stel je de temperatuur per radiatorknop in of maak jij je eigen tijdschema’s zodat de verwarming automatisch aanspringt op de juiste momenten. De EVE Thermo radiatorknop is zelfs te bedienen met je stem via Apple HomeKit en Siri.

Combineren van EVE producten
Je kunt de EVE Thermo gemakkelijk combineren met andere EVE producten om zo nóg slimmer te verwarmen. Zo kan je de EVE Window & Door contactsensor op een raam plaatsen en de EVE Thermo zo instellen dat deze stopt met verwarmen als het raam open staat. Ook kun je instellen dat de verwarming alleen aan gaat als er iemand in huis is en Vacation Mode aanzetten als je op vakantie gaat. Zo verspil je zo min mogelijk energie.

Goed om te weten
Voor het bedienen van de EVE Thermo en andere EVE producten heb je een Apple apparaat met iOS nodig zoals een iPhone, iPad of Apple TV. Een iPad of Apple TV kun je instellen als hub die dient als het hart van jouw slimme HomeKit omgeving.

prijs: 199.95   (klik hier voor meer informatie)