Geen categorie

FERROVIA FV195/128 massieve meubelgreep gepolijst RVS

Een massieve meubelgreep, gepolijst  RVS
Deze RVS massieve meubelgreep is onderdeel van de serie FERROVIA. De meubelgreep heeft een lengte van 178 mm en een dikte van 10 mm. De Meubelgreep is vervaardigd uit massief RVS met een glanzend gepolijste afwerking.
Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen.
Over FERROVIA
FERROVIA is Italiaans voor ‘spoorweg’ en de deurkruk werd in de volksmond dan ook regelmatig het spoorwegkrukje genoemd. Dit verwijst naar begin 20e eeuw, toen dit model deurkruk veelal werd toegepast in de treinstellen in diverse West-Europese landen zoals België, Frankrijk en Italië. In Frankrijk en delen van België is dit design ook wel beter bekend als ‘Chemin de Fer’. De serie is gemoderniseerd en gefabriceerd uit massief roestvast staal (mat en gepolijst leverbaar) en gecompleteerd met de nodige accessoires, zoals diverse soorten raam- en meubelbeslag, waardoor alle functies binnen een huis (of ander object) met één en dezelfde stijl kunnen worden ingevuld.
Bestel nu bij RVS-Products.nl
Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

prijs: 39.30   (klik hier voor meer informatie)