Audio Elektronica

Google Nest Mini Grijs | 193575000923

De nieuwe generatie
De Google Nest Mini is de opvolger van de Google Home Mini. Met het vertrouwde ontwerp, de bekende Google Assistant en nieuwe functies is de Google Nest Mini een must-have in huis! De Google Nest Mini biedt namelijk handsfree hulp, overal in huis. Je krijgt realtime antwoord op vragen, kan muziek afspelen via populaire diensten zoals YouTube Music en Spotify, en je kan de Google Nest Mini gebruiken om jouw smart home aan te sturen.

Vertrouwd, maar nog milieuvriendelijker
De Google Nest Mini is gemaakt van 100% gerecycled plastic. Daarmee is de Google Nest Mini nóg milieuvriendelijker dan zijn voorganger. Het vertrouwde ontwerp van de kleine speaker is hetzelfde gebleven. De speaker is alleen 8 gram zwaarder geworden. Ook heeft de Google Nest Mini een ingebouwde gleuf om de speaker tegen de muur te monteren, terwijl je bij de Google Home Mini daarvoor een extra onderdeel nodig had.

Goed om te weten
Het vermogen van deze slimme speaker is hoger dan dat van zijn voorganger. De Google Nest Mini biedt een vermogen van 15 Watt. De aansluiting voor een USB-oplaadkabel is nog steeds aanwezig.

prijs: 29.00   (klik hier voor meer informatie)