Geen categorie

Handrailingsteun, verstelbaar, buis 48,3 mm, model 0699, RVS-304

Handrailingsteun verstelbaar, model 0699
Dubbele RVS handrailingsteun. Deze handrailingsteun is geschikt voor een staande buis met een diameter van Ø48,3 x 2,0 mm en een liggende buis met een diameter van Ø48,3 mm. Bij deze handrailingsteun is de hoogte verstelbaar. Vervaardigd uit hoogwaardig RVS-304 met mat geborstelde afwerking. Exclusief bevestigingsmaterialen (QS-10).
Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen.
Waarom een dubbele handrailingsteun van RVS-304 (A2)?
RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden).
Bestel nu bij RVS-Products.nl
Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

prijs: 18.75   (klik hier voor meer informatie)