Accessoires voor barbecues Accessoires voor keukenmachines Huis en tuin Keuken en eetkamer

HerQs Easy BBQ PRO Vleesthermometer + 2 Extra Probes | Bun0258

Altijd mals barbecuevlees
Mensen houden van barbecueën. Zodra het weer het toelaat gaan we massaal de tuin in en bereiden we daar onze maaltijd. Lekker mals vlees bereiden op de barbecue lijkt makkelijker dan het is en dat merken we maar al te vaak. De HerQs EasyBBQ Pro vleesthermometer maakt het je makkelijk. Je hoeft nooit meer te raden of je vlees goed is. En…. Voortaan haal je je vlees op precies het juiste moment van de barbecue. Zo rood, zo gaar en zo warm als jij wil.

Voorkeuren
Zorg om te beginnen dat je barbecue op temperatuur is. Dat monitor je door middel van een thermometer (sonde). De vleesthermometer staat via Bluetooth in verbinding met jouw smartphone. Via de gratis app kies je welk vlees je gaat bereiden en hoe je het bereid wil hebben: welke temperatuur of bijvoorbeeld ‘rood’ of ‘medium’. Vervolgens doen jouw thermometer en app de rest. Het enige wat jij hoeft te doen is binnen een straal van tien meter van je BBQ blijven en het vlees er weer afhalen zodra je een push-bericht krijgt. Zo eenvoudig is dat! Heb je meer stukjes vlees op de barbecue liggen? In deze voordeelbundel vind je vier sondes, en via de app houd je maximaal zes sondes gelijktijdig in de gaten.

Handig om te weten
De vleesthermometers zijn professionele sensoren, uitgevoerd in RVS. Ze kunnen hogere temperaturen aan dan veel siliconen versies. Met de batterijen is het mogelijk om zo’n tweehonderd uur te grillen voordat ze leeg zijn. Het LCD-scherm is verlicht en duidelijk leesbaar. De thermometers kun je ook in de oven gebruiken!

prijs: 48.96   (klik hier voor meer informatie)