Geen categorie

Hoekverbinder variabel, buis 42,4 x 2,0 mm, model 0312, RVS-316, glanzend

Hoekverbinder variabel, buis 42,4 x 2,0 mm, model 0312
RVS hoekverbinder variabel (0° tot 70°). Deze hoekverbinder is geschikt voor het verbinden van een buis met een diameter van 42,4 x 2,0 mm. Vervaardigd uit hoogwaardig RVS-316 met glanzend gepolijste afwerking. Deze hoekverbinder heeft een hartmaat (H) van 33 mm.
Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen.
Waarom een hoekverbinder van RVS-316 (A4)?
RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren.
Bestel nu bij RVS-Products.nl
Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

prijs: 37.50   (klik hier voor meer informatie)