Huis en tuin Verlichting

Hombli Entertainment Pack | Bun0153

Maak apparaten slim met de Hombli Slimme Stekker
Met de Hombli slimme stekker maak je elektrische apparaten in huis slim. Sluit een apparaat aan via deze stekker, en bestuur het apparaat vanaf overal ter wereld, via de Hombli app. In de app kan je het apparaat aan- en uitzetten, de status van het apparaat bekijken, timers en schema's instellen en zelfs het energieverbruik van het apparaat inzien. Zo helpt de stekker je energie te besparen. Doordat je het aangesloten apparaat op afstand aan en uit kan zetten zal er nooit meer onnodig een apparaat aan blijven staan wanneer je niet thuis bent.
Een afstandsbediening voor al je apparaten met de Hombli Smart Remote
Vervang alle afstandsbedieningen in huis met de Smart Remote Control van Hombli. Deze universele afstandsbediening werkt met infrarood straling, en ondersteunt samenwerking met alle apparaten die ook infrarood gebruiken. Denk daarbij aan TV, DVD en meer. Je kan de Smart Remote Control besturen via de Hombli app. Zo kan je ook heel jouw smart home besturen via je smartphone. Bovendien kan je in de app timers en schema's instellen, en jouw smart home automatiseren.
Altijd een passende kleur met de Hombli Smart LED Lamp
Met de smart LED lamp van Hombli laat je de verlichting altijd aansluiten bij de sfeer van het moment. Deze lamp straalt wit licht uit in verschillende tinten, maar ook licht in 16 miljoen kleuren. De lamp is bovendien dimbaar en kan op verschillende slimme manieren bestuurd worden.

prijs: 49.95   (klik hier voor meer informatie)