Bedrijfs- en woonhuisbeveiliging Huis en tuin Thuisalarmsystemen

Hombli Indoor Security Pack | Bun0152

Maak apparaten slim met de Hombli Slimme Stekker
Met de Hombli slimme stekker maak je elektrische apparaten in huis slim. Sluit een apparaat aan via deze stekker, en bestuur het apparaat vanaf overal ter wereld, via de Hombli app. In de app kan je het apparaat aan- en uitzetten, de status van het apparaat bekijken, timers en schema's instellen en zelfs het energieverbruik van het apparaat inzien. Zo helpt de stekker je energie te besparen. Doordat je het aangesloten apparaat op afstand aan en uit kan zetten zal er nooit meer onnodig een apparaat aan blijven staan wanneer je niet thuis bent.
Een oogje in het zeil met de Hombli Smart Indoor Camera
Houd een oogje in het zeil met de Hombli Smart Indoor Camera. Deze camera neemt beeld op in 1080P Full HD en is voorzien van meerdere slimme functies. De camera kan op een tafel of plank geplaatst worden, maar kan ook tegen de muur of zelfs tegen het plafond gemonteerd worden. Hij is voorzien van nachtzicht en tweeweg audio. In het donker heeft de camera zicht tot op 7 meter afstand van de lens, en dankzij tweeweg audio kan je communiceren met degene die voor de camera staat.
Altijd de passende kleur met de Hombli LED lamp
Met de smart LED lamp van Hombli laat je de verlichting altijd aansluiten bij de sfeer van het moment. Deze lamp straalt wit licht uit in verschillende tinten, maar ook licht in 16 miljoen kleuren. De lamp is bovendien dimbaar en kan op verschillende slimme manieren bestuurd worden.

prijs: 59.94   (klik hier voor meer informatie)