Bedrijfs- en woonhuisbeveiliging Huis en tuin Thuisalarmsystemen

Hombli outdoor security pack | Bun0151

Communiceer met bezoekers via de Hombli Draadloze Video Deurbel
Met de slimme deurbel van Hombli communiceer je met de mensen die voor je deur staan. Je ziet en hoort ze, en je kunt met ze praten, waardoor je bijvoorbeeld de pakketjesbezorger kunt vragen om je pakketje op een veilige plek te zetten. Met de gratis Hombli app op je smartphone of tablet kun je op elk moment live videobeelden bekijken, of opgenomen beelden terugkijken. De deurbel legt alles met een brede kijkhoek van 160 graden vast.
Mis geen enkel bezoek met de Hombli Chime Draadloze Deurbel Gong
Deze draadloze gong zorgt er namelijk voor dat je het thuis altijd hoort wanneer er iemand voor de deur staat, ook wanneer je je telefoon niet bij de hand hebt. Je kunt kiezen uit 21 verschillende melodieën en het volume aanpassen aan jouw wensen. Zo loop je nooit een bezoeker mis! De Chime heeft een bereik tot 300 meter, waardoor je hem zonder problemen overal in huis kunt plaatsen.
Een oogje in het zeil met de Hombli Smart Outdoor Camera’s
Met de Hombli Outdoor Camera’s kun je de omgeving van jouw huis optimaal in de gaten houden. De camera’s nemen beelden op in 1080P Full HD, en zijn voorzien van tweeweg audio en nachtzicht. De camera’s ondersteunen spraakbesturing via Google Assistant en Amazon Alexa. Ook zijn ze weerbestendig zodat ze in weer en wind de omgeving van jouw huis in de gaten houden.

prijs: 249.95   (klik hier voor meer informatie)