Bedrijfs- en woonhuisbeveiliging Huis en tuin Thuisalarmsystemen

Hombli Security Pack | Bun0155

Communiceer met bezoekers via de Hombli Draadloze Video Deurbel
Met de slimme deurbel van Hombli communiceer je met de mensen die voor je deur staan. Je ziet en hoort ze, en je kunt met ze praten, waardoor je bijvoorbeeld de pakketjesbezorger kunt vragen om je pakketje op een veilige plek te zetten. Met de gratis Hombli app op je smartphone of tablet kun je op elk moment live videobeelden bekijken, of opgenomen beelden terugkijken. De deurbel legt alles met een brede kijkhoek van 160 graden vast.
Houd je huis in de gaten met de Hombli Smart Indoor Camera
Houd je huis in de gaten met de Hombli Smart Indoor Camera. Deze camera neemt beeld op in 1080P Full HD en is voorzien van meerdere slimme functies. De camera kan op een tafel of plank geplaatst worden, maar kan ook tegen de muur of zelfs tegen het plafond gemonteerd worden. Hij is voorzien van nachtzicht en tweeweg audio. In het donker heeft de camera zicht tot op 7 meter afstand van de lens.
Een oogje in het zeil met de Hombli Smart Outdoor Camera
Met de Hombli Outdoor Camera kun je de omgeving van jouw huis optimaal in de gaten houden. De camera neemt beelden op in 1080P Full HD, en is ook voorzien van tweeweg audio en nachtzicht. De camera ondersteunt spraakbesturing via Google Assistant en Amazon Alexa. Ook is hij weerbestendig zodat hij in weer en wind de omgeving van jouw huis in de gaten houdt.

prijs: 199.96   (klik hier voor meer informatie)