Bedrijfs- en woonhuisbeveiliging Huis en tuin Thuisalarmsystemen

Hombli Smart Doorbell met Chime | Bun0156

Communiceer met bezoekers via de Hombli Draadloze Video Deurbel
Met de slimme deurbel van Hombli communiceer je met de mensen die voor je deur staan. Je ziet en hoort ze, en je kunt met ze praten, waardoor je bijvoorbeeld de pakketjesbezorger kunt vragen om je pakketje op een veilige plek te zetten. Met de gratis Hombli app op je smartphone of tablet kun je op elk moment live videobeelden bekijken, of opgenomen beelden terugkijken. De deurbel legt alles met een brede kijkhoek van 160 graden vast.
Mis geen enkel bezoek met de Hombli Chime Draadloze Deurbel Gong
Deze draadloze gong zorgt er namelijk voor dat je het thuis altijd hoort wanneer er iemand voor de deur staat, ook wanneer je je telefoon niet bij de hand hebt. Je kunt kiezen uit 21 verschillende melodieën en het volume aanpassen aan jouw wensen. Zo loop je nooit een bezoeker mis! De Chime heeft een bereik tot 300 meter, waardoor je hem zonder problemen overal in huis kunt plaatsen.
Goed om te weten
Hombli garandeert een veilige opslag van jouw data op een SD-kaart tot 128GB of in de cloud. Beelden opslaan in de cloud kan alleen via de betaalde service van Hombli. Zo is de data altijd alleen voor jou te zien! Ook is het mogelijk om meerdere Chimes te koppelen aan één video deurbel, en andersom.

prijs: 147.16   (klik hier voor meer informatie)