Bedrijfs- en woonhuisbeveiliging Huis en tuin Thuisalarmsystemen

HomeKit Beveiliging Advanced Pakket 1 | Bun0081

Een veilig thuis met Apple HomeKit, Netatmo, Eve én Philips
Met deze HomeKit Advanced Pack heb je binnen de kortste keren je hele huis beveiligd en kun je alle apparaten in de pack laten samenwerken en eenvoudig bedienen vanaf je iPhone of iPad. Dit wordt mogelijk gemaakt door Apple TV die als hub functioneert.
Overal de controle dankzij Apple TV
Apple TV is een ontzettend handig apparaat waarmee je jouw favoriete films, series, muziek, games en zelfs eigen iPhone foto's op je tv kunt streamen. De grote meerwaarde van Apple TV in dit pakket is dat het ook nog een hub is voor de rest van je meegeleverde apparaten. Bekijk de stream van je Netatmo Presence of Netatmo Welcome camera, controleer de status van je slimme Netatmo Rookmelder, hou in de gaten of er beweging wordt gedetecteerd door de Eve Motion of dat er een deur of raam wordt geopend met Eve Door & Window. Ontvang al je meldingen op één plek, in de Home app.
Buiten bewaakt met de Netatmo Presence
De Netatmo Presence is een uitstekende, weerbestendige outdoor beveiligingscamera die uitgerust is met een tal van intelligente functies. Zo beschikt het over Smart-sight, waarmee de camera onbekende personen, dieren of voertuigen binnen zijn gezichtsveld signaleert met een bereik van 20 m. Daarnaast is de Presence uitgerust met een geïntegreerde projector die ervoor zorgt dat het apparaat een camera en tuinverlichting in één is. De Presence in deze pack wordt bovendien geleverd met een micro SD kaart van 8GB waarop je beeldmateriaal automatisch wordt opgeslagen.
Een oogje in het zeil binnenshuis met de Netatmo Welcome
De Netatmo Welcome is de binnencamera van deze pack. Deze is uitgerust met gezichtsherkenning, waardoor je meteen weet of er ongewenste indringers zijn en een overzicht hebt van wie wanneer thuis is. Uiteraard heb je de mogelijkheid om de instellingen zo aan te passen dat de privacy van je gezin maximaal wordt gerespecteerd. Daarnaast werkt deze camera dankzij de alarmherkenning functie uitstekend samen met de Netatmo Slimme Rookmelder. De Welcome herkent de frequentie van rook- of koolmonoxidedetectors en sirenes en maakt hier ook melding van. Alle meldingen van de camera zijn volledig naar wens in te stellen.

Betere brandveiligheid met de Netatmo Slimme Rookmelder
Deze slimme rookmelder van Netatmo is via Low Energy Bluetooth compatibel met Apple HomeKit. Via de app heb je een goed overzicht van de status van de rookmelder, die naast rookmeldingen ook de WiFi-verbinding en diens eigen batterijduur in de gaten houdt. Dat gaat echter geen probleem opleveren, want de batterij van deze rookmelder gaat maar liefst 10 jaar mee!

Op de hoogte van elke beweging met Eve Motion
Als de EVE Motion beweging waarneemt, kun je via de app instellen dat je een pushmelding op je smartphone of tablet ontvangt. Zo kun je met een gerust hart van huis en wordt je gewaarschuwd als beweging in huis wordt waargenomen. Tegelijkertijd kun je er ook voor zorgen dat de verlichting wordt ingeschakeld, handig voor als je weer thuis komt!

Altijd gesloten deuren en ramen met Eve Door & Window
Heb ik het raam wel dicht gedaan?Dat vraag je je wel eens af als je net van huis bent vertrokken. Met de EVE Door & Window contactsensor bekijk je gemakkelijk op je iPhone, iPad of Apple watch of het raam open staat of niet. Je hoeft hiervoor niet eens de app te openen, want EVE producten werken naadloos samen met onder andere Siri. Je hoeft het haar alleen maar te vragen!

Verlichting die doet wat jij wil
Tot slot zit in dit pack een Philips Hue Starterkit die bestaat uit drie slimme white ambiance LED-lampen met E27-fitting, een Hue bridge en een dimmer switch. Deze laatste is een draadloze schakelaar waarmee je de lampen kunt in- en uitschakelen, dimmen en kiezen tussen diverse voorgeprogrammeerde lichtrecepten. Via de Bluetooth app kan je tot wel 50.000 wittinten kiezen en je verlichting zo instellen voor extra focus of energie of een ontspannen avond. Voor een optimaal veilig gevoel kun je de lampen laten samenwerken met de andere producten uit deze pack.

prijs: 584.03   (klik hier voor meer informatie)