Bedrijfs- en woonhuisbeveiliging Huis en tuin Thuisalarmsystemen

HomeKit Beveiliging Startpakket 2 | Bun0555

Een veilig thuis met Apple HomeKit, Arlo en Eve
Met deze HomeKit Starterpack heb je binnen de kortste keren je hele huis beveiligd en kun je alle apparaten in de pack laten samenwerken en eenvoudig bedienen vanaf je iPhone of iPad. Dit wordt mogelijk gemaakt door Apple TV die als hub functioneert.
Overal de controle dankzij Apple TV
Apple TV is een ontzettend handig apparaat waarmee je jouw favoriete films, series, muziek, games en zelfs eigen iPhone foto's op je tv kunt streamen. De grote meerwaarde van Apple TV in dit pakket is dat het ook nog een hub is voor de rest van je meegeleverde apparaten. Bekijk gecentraliseerd de stream van je Arlo beveiligingscamera’s en controleer de status van je slimme Eve Rookmelder. Ontvang al je meldingen op één plek, in de Home app.
Mis niets met de Arlo beveiligingscamera’s
Arlo haalt de zorgen uit je leven met het 100% draadloze binnen- en buitenhuisbewakingssysteem. Het komt met 4 oplaadbare batterijen, beweging- en geluidssensoren en nachtzicht tot wel 6 meter. De HD-video opnames zijn altijd live te volgen via de Home app of de Arlo app. Tevens zijn deze tot 7 dagen gratis terug te kijken in de cloud. De Arlo's houden met een beeldhoek van 110 graden alles perfect in de gaten. Daarnaast zit in deze pack een extra Arlo Q camera; deze neemt op in 1080P Full HD, beschikt over tweeweg audio door een ingebouwde microfoon en speaker, en ziet tot 7,5 meter in het donker.
Betere brandveiligheid met de Eve Smoke
Als er brand uitbreekt in huis, wil je natuurlijk zo snel mogelijk op de hoogte zijn, waar je ook bent. De EVE Smoke slimme rookmelder zorgt daarvoor door een luide sirene te luiden, pushberichten naar je smartphone of tablet te sturen én door een bericht te laten uitzenden door Apple Homekit.

prijs: 848.35   (klik hier voor meer informatie)