Bedrijfs- en woonhuisbeveiliging Huis en tuin Thuisalarmsystemen

HomeKit Beveiliging Startpakket 3 | Bun0556

Een veilig thuis met Apple HomeKit, Eve en Philips Hue
Met deze HomeKit Starterpack heb je binnen de kortste keren je hele huis beveiligd en kun je alle apparaten in de pack laten samenwerken en eenvoudig bedienen vanaf je iPhone of iPad. Dit wordt mogelijk gemaakt door Apple TV die als hub functioneert.
Overal de controle dankzij Apple TV
Apple TV is een ontzettend handig apparaat waarmee je jouw favoriete films, series, muziek, games en zelfs eigen iPhone foto's op je tv kunt streamen. De grote meerwaarde van Apple TV in dit pakket is dat het ook nog een hub is voor de rest van je meegeleverde apparaten. Hou in de gaten of er beweging wordt gedetecteerd door de Eve Motion of dat er een deur of raam wordt geopend met Eve Door & Window. Bedien je verlichting precies zoals je wil met de Philips Hue White Ambiance Starterkit en ontvang al je meldingen op één plek, in de Home app.
Op de hoogte van elke beweging met Eve Motion
Als de EVE Motion beweging waarneemt, kun je via de app instellen dat je een pushmelding op je smartphone of tablet ontvangt. Zo kun je met een gerust hart van huis en word je gewaarschuwd als beweging in huis wordt waargenomen. Tegelijkertijd kun je er ook voor zorgen dat de verlichting wordt ingeschakeld, handig voor als je weer thuis komt!
Altijd het overzicht van je deuren en ramen met Eve Door & Window
Heb ik het raam wel dicht gedaan? Dat vraag je je wel eens af als je net van huis bent vertrokken. Met de EVE Door & Window contactsensor bekijk je gemakkelijk op je iPhone, iPad of Apple watch of het raam open staat of niet. Je hoeft hiervoor niet eens de app te openen, want EVE producten werken naadloos samen met onder andere Siri. Je hoeft het haar alleen maar te vragen!
Verlichting die precies doet wat jij wilt
Tot slot zit in deze pack een Philips Hue Starterkit die bestaat uit drie slimme White Ambiance LED-lampen met E27-fitting, een Hue bridge en een dimmer switch. Deze laatste is een draadloze schakelaar waarmee je de lampen in- en uit kunt schakelen, dimmen en kiezen tussen diverse voorgeprogrammeerde lichtrecepten. Via de Bluetooth app kan je tot wel 50.000 wittinten kiezen en je verlichting zo instellen voor extra focus of energie of een ontspannen avond. Voor een optimaal veilig gevoel kun je de lampen laten samenwerken met de andere producten uit deze pack.

prijs: 373.93   (klik hier voor meer informatie)