Bedrijfs- en woonhuisbeveiliging Huis en tuin Thuisalarmsystemen

HomeKit Beveiliging Uitbreidingspakket 4 | Bun0563

Een veilig thuis met Apple HomeKit en Nuki
Met deze HomeKit Expansion Pack haal jij het slimste deurslot op de huidige markt in huis. Door de Nuki Combo 2.0 Smart Lock te integreren met HomeKit kun je deze eenvoudig bedienen vanaf je iPhone of iPad. Dit wordt mogelijk gemaakt door Apple TV die als hub functioneert. Mocht je een keer je telefoon vergeten als je erop uit gaat, heb je met een druk op de knop van je Nuki Fob alsnog zo weer toegang tot je woning.
Slim sluiten en openen met de Nuki Combo 2.0
Met deze Nuki Combo 2.0 set maak jij toegang tot jouw huis makkelijker dan ooit. Het geeft je de mogelijkheid om je sleutels thuis te laten, en het slot van de deur volledig draadloos en op afstand te beheren op je smartphone. Je vervangt zo de fysieke sleutel, zodat je deze nooit meer kwijt kan raken. De Nuki Smart Lock 2.0 is slimmer en sneller dan zijn oudere soortgenoot. Dankzij een nieuwe processor is de snelheid van de Smart Lock verhoogd met wel 300%. Daarnaast is het aantal toegangsrechten verdubbeld, tot een fantastische 200 rechten die je via de Nuki app kan toekennen. Ook de verbeterde Auto Lock en Auto Unlock functies maken je leven makkelijker, door de deur automatisch te vergrendelen op een ingesteld tijdstip. In de Home App kun je zelfs scenes instellen om je slot te verbinden met je andere slimme apparaten die compatibel zijn met HomeKit!
Toegang zonder smartphone met de Nuki Fob
De Nuki Fob is een accessoire voor je Nuki Smart Lock. Gebruik dit handige apparaatje om je Nuki Smart Lock met een druk op de knop te vergrendelen of ontgrendelen. Zijn kleine, slanke ontwerp past aan een sleutelring en glijdt makkelijk in je zak of portemonnee. Als je je handen vol hebt met boodschappen, is het niet zo handig om je telefoon uit je zak te moeten vissen. En we hebben allemaal wel eens onverwachts met een lege batterij gezeten (of erger nog, een verloren of kapotte telefoon)! En je oppas of oma dan? Nuki weet dat het niet altijd mogelijk of makkelijk is om een smartphone te gebruiken. Met de Nuki Fob hoef je je geen zorgen te maken dat je oma op een koude dag moeite heeft om de deur te openen – met een druk op de knop kan ze haar huis in. Je kan er zelfs een bij de buren achterlaten voor noodgevallen.

prijs: 39.00   (klik hier voor meer informatie)