Huis en tuin Verlichting

HomeKit Energiebesparing Advanced Pakket 1 | bun0303

Overal de controle dankzij Apple TV
Apple TV is een ontzettend handig apparaat waarmee je jouw favoriete films, series, muziek, games en zelfs eigen iPhone foto's op je tv kunt streamen. De grote meerwaarde van Apple TV in dit pakket is dat het ook nog een hub is voor de rest van je meegeleverde apparaten. Zo ontvang al je meldingen op één plek, in de Home app.
Jouw klimaatassistent van tado°
Meer comfort, eenvoudiger te bedienen én platformondersteuning. Met de tado° Smart Thermostat V3+ kun je snel beginnen aan het slimmer verwarmen van je huis. De Slimme Thermostaat kun je via de app of rechtstreeks via het apparaat, zowel automatisch op basis van de locatie van je smartphone, als handmatig of volgens het ingestelde tijdschema aansturen. De Internetbridge brengt via de router de verbinding met het internet tot stand. De Slimme Thermostaat en de Internetbridge communiceren draadloos via radiosignalen.

Verwarm je kamers afzonderlijk met slimme radiatorknoppen
Dit pakket bestaat uit een starterkit van 6 thermostaatknoppen, een bridge en de thermostaat v3+. Met deze samenstelling van producten heb je alles wat je nodig hebt om je verwarming per kamer te gaan regelen. Vergeet niet dat je nog altijd meer knoppen erbij kan bestellen om in je hele huis optimaal verwarmcomfort te ervaren met HomeKit en tado!

Verlichting die precies doet wat jij wilt
Ook zit er in deze pack een Philips Hue Starterkit die bestaat uit drie slimme white ambiance LED-lampen met E27-fitting, een Hue bridge en een dimmer switch. Deze laatste is een draadloze schakelaar waarmee je de lampen kunt in- en uitschakelen, dimmen en kiezen tussen diverse voorgeprogrammeerde lichtrecepten. Via de Bluetooth app kan je tot wel 50.000 wittinten kiezen en je verlichting zo instellen voor extra focus of een ontspannen avond. Voor optimale energiebesparing kun je de lampen laten samenwerken met de andere producten uit deze pack.

Automatiseer met Philips Hue Motion
Als de Philips Hue Motion Sensor beweging waarneemt, kun je via de app instellen dat de verlichting wordt ingeschakeld; handig voor als je weer thuis komt! Tegelijkertijd kun je er ook voor zorgen dat je een pushmelding op je smartphone of tablet ontvangt en wordt gewaarschuwd als beweging in huis wordt waargenomen. Zo bespaar je energie én kun je altijd met een gerust hart van huis.

Gemak en veiligheid met Eve Door & Window
Heb ik het raam wel dicht gedaan? Dat vraag je je wel eens af als je net van huis bent vertrokken. Met de EVE Door & Window contactsensor bekijk je gemakkelijk op je iPhone, iPad of Apple Watch of het raam open staat of niet. Je hoeft hiervoor niet eens de app te openen, want EVE producten werken naadloos samen met onder andere Siri. Je hoeft het haar alleen maar te vragen! Met deze 3-pack voor HomeKit kun je niet alleen meerdere kamers beveiligen, maar kun je ook een groot deel van je woning automatiseren met scenario’s voor je verlichting of verwarming.

prijs: 558.91   (klik hier voor meer informatie)