Huis en tuin Verlichting

HomeKit Energiebesparing Advanced Pakket 2 | bun0400

Overal de controle dankzij Apple TV
Apple TV is een ontzettend handig apparaat waarmee je jouw favoriete films, series, muziek, games en zelfs eigen iPhone foto's op je tv kunt streamen. De grote meerwaarde van Apple TV in dit pakket is dat het ook nog een hub is voor de rest van je meegeleverde apparaten. Zo ontvang al je meldingen op één plek, in de Home app.
Jouw klimaatassistent van Honeywell
Altijd comfortabel thuiskomen in een warm huis kán. De Honeywell Lyric T6 stel je handmatig in op basis van jouw plannen en schema’s. Automatisch de temperatuur in huis laten bepalen kan óók. Deze slimme thermostaat regelt de temperatuur in huis dan op basis van jouw locatie: het past zich dus ook aan aan gewijzigde plannen. De Lyric TR6 maakt gebruik van Geofencing en weet waar jij je bevindt. Ben je op vakantie of nog onderweg? Dan schakelt je verwarming terug tot het moment waarop je huis weer warm en aangenaam moet zijn. Door de Lyric TR6 toe te voegen aan Apple HomeKit bedien je voortaan ook van afstand de thermostaat.

Verlichting die precies doet wat jij wilt
Ook zit er in deze pack een Philips Hue Starterkit die bestaat uit drie slimme white ambiance LED-lampen met E27-fitting, een Hue bridge en een dimmer switch. Deze laatste is een draadloze schakelaar waarmee je de lampen kunt in- en uitschakelen, dimmen en kiezen tussen diverse voorgeprogrammeerde lichtrecepten. Via de Bluetooth app kan je tot wel 50.000 wittinten kiezen en je verlichting zo instellen voor extra focus of een ontspannen avond. Voor optimale energiebesparing kun je de lampen laten samenwerken met de andere producten uit deze pack.

Maak je verlichting slim met de Philips Hue Slimme Stekker
Maak je 'gewone' verlichting slim met de Philips Hue slimme stekker. Steek de Philips Hue slimme stekker in het stopcontact en sluit vervolgens je bestaande verlichting er op aan. Schakel je verlichting aan of uit met de Philips Hue Bluetooth app of zelfs met je stem via Siri. Het instellen van extra functies, zoals een timer, is ook zeer eenvoudig te doen zodra dit apparaat onderdeel uitmaakt van je HomeKit. De Philips Hue slimme stekker heeft een onopvallend en compact formaat met aan de bovenkant een extra aan/uit-schakelaar. De stekker is voorzien van randaarde (type F), geschikt voor gebruik in Nederland en vele andere Europese landen.

Gemak en veiligheid met Eve Door & Window
Heb ik het raam wel dicht gedaan? Dat vraag je je wel eens af als je net van huis bent vertrokken. Met de EVE Door & Window contactsensor bekijk je gemakkelijk op je iPhone, iPad of Apple Watch of het raam open staat of niet. Je hoeft hiervoor niet eens de app te openen, want EVE producten werken naadloos samen met onder andere Siri. Je hoeft het haar alleen maar te vragen! Met deze 3-pack voor HomeKit kun je niet alleen meerdere kamers beveiligen, maar kun je ook een groot deel van je woning automatiseren met scenario’s voor je verlichting of verwarming.

prijs: 473.87   (klik hier voor meer informatie)