Airco-bedieningselementen Bouwmaterialen Thermostaten Ventilatie

Honeywell Evohome Multizone Radiatorpakket 4x HR92 On/Off | 5025121381758

Alle informatie over Honeywell Evohome op één plek
Slimme verwarmingssystemen zijn ingewikkeld. Voordat je een slim verwarmingspakket bestelt wil je natuurlijk weten welke producten het meest geschikt zijn voor jouw situatie. Kijk daarom eens op onze pagina over Honeywell verwarming. Op deze pagina vind je alle informatie over Honeywell verwarmingsproducten.

Afstelbaar comfort
Traditionele centrale thermostaten meten de temperatuur in één ruimte en verwarmen je huis als een enkele ruimte, maar dit is niet altijd de meest efficiënte (of comfortabele!) manier om je huis te verwarmen. Bij gebruik als standalone-thermostaat, geeft het Honeywell Evohome-systeem je overal ter wereld volledige controle via je smartphone, tablet of smartwatch. Bij uitbreiding met optionele Evohome-accessoires, zoals radiatorkranen, heb je de mogelijkheid om maximaal 12 afzonderlijke verwarmingszones te creëren, elk met hun eigen schema's en instellingen.

Functies
De Evohome Controller is een slimme programmeerbare thermostaat die wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om je huidige thermostaat te verbeteren. Het aantrekkelijke 10,8 cm LCD-touchscreen met achtergrondverlichting biedt een keuze aan inactieve schermen, met dag- en nachtmodi die handmatig of automatisch kunnen worden geactiveerd. Hij kan worden gebruikt als tafelmodel of aan de muur worden bevestigd. Dankzij het draagbare, draadloze ontwerp kun je hem vanaf de bank gebruiken – wanneer hij volledig is opgeladen, gaan de oplaadbare batterijen 6 uur mee. Natuurlijk kun je hem, net als al onze slimme producten, ook rechtstreeks vanaf je smartphone, tablet of smartwatch bedienen met de Honeywell Total Connect Comfort-app. Programmeer tot 6 temperatuurwisselingen per dag, 7 dagen per week.

Makkelijk in gebruik
Honeywell heeft het Evohome-systeem zo ontworpen dat het eenvoudig te gebruiken is met verschillende sneltoetsen om je verwarmingsinstellingen te wijzigen. Ingebouwde, aangesloten functies passen zich aan weers- en seizoensomstandigheden aan om de start- en stoptijden te optimaliseren. Programma's zijn eenvoudig te negeren met één druk op de knop. Je kunt gerust vroeg weggaan van je werk en toch thuiskomen in een comfortabel huis.

Meerdere zones
Het meest indrukwekkende kenmerk van het Evohome-systeem is de mogelijkheid om je huis met één zone te converteren naar een huis met meerdere zones, zonder dat je wijzigingen aan hoeft te brengen in je bestaande leidingsysteem. Dit betekent dat elke ruimte is afgestemd op jouw voorkeuren, met hun eigen schema's en programma's. Als je radiatoren hebt, monteer je eenvoudig de Honeywell Evohome Smart Radiator Valves erop – afzonderlijk verkrijgbaar of als 4-pack. Deze thermostatische radiatorkranen vervangen simpelweg je bestaande kranen om de radiator op een slimme manier te kunnen regelen. Geef elke zone een naam voor eenvoudige herkenning en beheer ze afzonderlijk of in groepen. Zoneprogramma's kunnen op elk moment worden overbrugd voor volledige aanpassing. Met Evohome kun je programma's toewijzen aan maximaal 12 afzonderlijke zones en één warmwaterzone voor huishoudelijk gebruik (met de Evohome Smart Hot Water Kit).

Goed om te weten
De Honeywell Evohome Single Zone Controller is beschikbaar in zowel OpenTherm- als On/Off-versies. Zorg ervoor dat je de juiste versie voor jouw ketel kiest. Hij meet 139 x 101 x 21 mm en kan temperaturen tussen de 0-40 °C regelen. Als je de controller aan de muur wilt bevestigen, moet je een bestaande 230-V-wandcontactdoos hebben met een 40 mm diepe inbouwdoos voor de AC/DC-transformator. De Evohome-controller is compatibel met elk 230V-verwarmingssysteem. De Honeywell Total Connect Comfort-app is verkrijgbaar voor zowel iOS als Android en is compatibel met automatiseringsservices van derden zoals Amazon Alexa, Google Home en IFTTT.

prijs: 465.00   (klik hier voor meer informatie)