Bedrijfs- en woonhuisbeveiliging Huis en tuin Thuisalarmsystemen

Honeywell Lyric T6 Wired met Lyric C2 Wifi Beveiligingscamera | Bun0685

Slimme thermostaat en camera
Zorg in één keer voor slimme verwarming en beveiliging in huis, met de Honeywell Lyric T6 thermostaat en C2 camera. Deze Honeywell producten werken met geofencing: op basis van de locatie van je smartphone kun je je huis automatiseren. Wanneer je je huis verlaat gaat de verwarming automatisch uit, en gaat de beveiligingscamera automatisch aan.

Lyric T6 thermostaat
De Honeywell Lyric T6 stel je handmatig in op basis van jouw plannen en schema’s. Automatisch de temperatuur in huis laten bepalen kan óók. Deze slimme thermostaat regelt de temperatuur in huis dan op basis van jouw locatie: het past zich dus ook aan aan gewijzigde plannen. Ben je op je werk of nog onderweg? Dan schakelt je verwarming terug tot het moment waarop je huis weer warm en aangenaam moet zijn.

Lyric C2 camera
Je huis verlaat je met gerust hart wanneer de Honeywell Lyric C2 Wifi Beveiligingscamera je bezittingen in de gaten houdt. Dankzij eenvoudige installatie, vele functies zoals geofencing, bewegingsdetectie en intelligente geluidsherkenning is dit een zeer veelzijdig apparaat wat zich gemakkelijk laat aanpassen aan jouw behoeften. Stel jezelf gerust en bekijk in realtime wat er thuis gebeurd of laat de camera je meldingen sturen in het geval van verdachte activiteit, of bijvoorbeeld wanneer je baby huilt. Dankzij de ultra-veilige back-up verlies je nooit beeldmateriaal.

prijs: 199.85   (klik hier voor meer informatie)