Bedrijfs- en woonhuisbeveiliging Huis en tuin Thuisalarmsystemen

Jane Kit – Senioren Veiligheidsset | 5419980030702

Langer thuis wonen
De Jane Kit is een veiligheidsset met maar één doel: dat ouderen langer thuis kunnen blijven wonen. De Jane Kit bestaat uit een hub, een set bewegingssensoren en een noodknop. De Jane Kit werkt met een app, dus je hebt wel een smartphone nodig om deze app te installeren.

Herkent jouw leefritme
De Jane bewegingssensoren leren jouw leefritme kennen. Het systeem kan dan een melding versturen wanneer er een afwijkend patroon wordt gedetecteerd. Uiteraard verstuurt het systeem ook een melding als je op de noodknop drukt.

Meldingen naar jouw noodcontact
Je kan instellen naar welke smartphone een melding gestuurd moet worden. Stel bijvoorbeeld de telefoonnummers van jouw kinderen in als noodcontact, zodat zij een melding krijgen wanneer je op de noodknop drukt of wanneer een afwijkend patroon wordt gedetecteerd.

Eenvoudige installatie
De Jane Kit is eenvoudig te installeren. De bewegingsmelder zijn onopvallend en passen goed in elk interieur. De sensoren en noodknoppen communiceren met de hub, het hart van de Jane Kit. Om de kit te installeren download je de Jane app op je smartphone, en volg je de instructies van de app. De Jane app is beschikbaar voor zowel iPhones and Android telefoons.

prijs: 249.00   (klik hier voor meer informatie)