Huis en tuin Verlichting

KlikAanKlikUit Premium Line LED-lamp E27 warm wit | 8713439701555

Sfeervolle aanvulling in iedere ruimte
Creëer gezelligheid in huis met deze LED-lamp van KlikAanKlikUit. In tegenstelling tot de ALED-2709 LED-lamp, zorgt deze LED-lamp voor een extra warme en rustieke aanvulling in iedere ruimte van jouw huis. Schroef de lamp eenvoudig in de fitting, koppel de lamp aan je afstandsbediening, stel het dimbereik in en de gewenste sfeer is zo gecreëerd!

Op afstand bestuurbaar
De LED-lamp heeft een kleurtemperatuur van 2200K en brengt daarmee een warmere sfeer in huis, ook wanneer je geen kaarsen meer in huis hebt. Dim de lamp eenvoudig met de KlikAanKlikUit draadloze afstandsbediening of via de app, om zo de gewenste uitstraling creëren. De KlikAanKlikUit LED-lamp kan tot wel 30 meter afstand bestuurd worden met de draadloze KlikAanKlikUit wandschakelaar of afstandsbediening. Je kunt zelfs een stapje verder gaan door de lamp vanaf je smartphone of tablet aan- en uit te zetten en te dimmen wanneer je sfeer wil. Dit kan door jouw KlikAanKlikUit systeem te koppelen aan het ICS 2000 Internet Control Station.

Naast dit alles ook geld besparen?
Dat kan met deze energiezuinige LED-lamp! De lamp heeft een A+ energielabel en gebruikt tot 90% minder energie dan een gloeilamp. Daarnaast kun je de lamp dimmen wat nog meer geld bespaart. Tenslotte heeft de LED-lamp een lange levensduur. Met deze lamp geniet je – bij een gemiddeld gebruik van 2.7 uur per dag – niet alleen vanavond van een aangename sfeer in huis, maar ook de komende 20 jaar.

prijs: 17.99   (klik hier voor meer informatie)