Auto, Voordelig en handig Badkamer, Wonen Handig, Cadeautips Homepage, Wonen Huishoudelijk, Voordelig en handig, Aanbiedingen Kantoorartikelen, Voordelig en handig Wonen, import, Cadeaus, Cadeautips, Aanbiedingen, Wonen Woonaccessoires, Wonen

Leitnar mini -aircooler | 8718858894147

Overal lekker koel met de Leitnar Mobiele AircoolerOf u nu thuis bent of op het werk, deze verplaatsbare, mini-Aircooler met een afmeting van slechts 18 x 8 x 16 cm verspreidt op deze warme dagen binnen enkele minuten een aangename koele stroom frisse lucht, op elke plaats die u maar wilt. Dus in uw woning, op uw werkplek, in de auto, caravan of boot. Volledig mobiel, dus geen installatie nodig; u hoeft alleen het waterreservoir te vullen met (ijs)koud water. En de batterijen, 4x Alkaline Monocel (exclusief) te plaatsen of de stekker in het stopcontact te stoppen. Deze mobiele Aircooler neemt de warme lucht op met zijn speciale filter. Deze lucht wordt met een verstuiver gekoeld en met een 2-standen ventilator verspreid.Met GRATIS 230 V adapterAfmetingen 16 x 18 x 8 cmMet waterreservoir en gebruiksaanwijzingRecenties:Ik ben te vreden over dit kleine toestel ik reis regelmatig met mijn camionette naar warme landen neem een matras mee een koelbox op twaalf volt en als een vrije vogel reis ik van de ene plaats naar de andere de warmte hield mij wel wakker tot ik dit klein toestelletje mee had het werk op braderijen dus heel handig ik zet hem naast mijn hoofdkussen en met het lichte briesje kan ik toch slapen snachts ook in mijn tentje doet hij zijn werk zou hem niet meer kunnen missen tijdens mijn reizen—Goed alternatief voor een ventilator. Maakt weinig geluid, kan er goed mee slapen. Wel eerst even het filter nat maken, anders heeft het nauwelijks effect.—Ik heb het gekocht voor m’n konijn en daar werkt hij heel goed voor. Het is lekker koel. Het werkt echter niet om je hele kamer te koelen, maar daar is het ook niet voor gemaakt.—Met 27 graden buiten een aangenaam koud briesje in de slaapkamer. Het bereik is zo’n 4 meter, het geluid valt reuze mee en met koud water uit de kraan gaat het prima! Tip: niet alleen het reservoir vullen met water maar ook het filter even onder de kraan houden. Als deze nat is, ‘zuigt’ hij wel het water op uit het reservoir. 

prijs:  14.99   (klik hier voor meer informatie)