Geen categorie

Leuningdrager buis 42,4 mm, met kabeldoorvoer, model 0103, RVS-316

Leuningdrager buis, model 0103, met kabeldoorvoer
RVS leuningdrager voor handrailing 42,4 mm. Vervaardigd uit hoogwaardig RVS-316 met mat geborstelde afwerking. Exclusief bevestigingsmaterialen (QS-50 / QS-203)
Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen
Waarom een leuningdrager van RVS-316 (A4)?
RVS-316 is een materiaalsoort dat veelvuldig wordt toegepast in zwembaden en de watersport. Het kenmerkt zich door een hoge corrosiebestendigheid en ideaal voor gebruik in agressieve milieufactoren. RVS-316 komt u vooral buitenshuis tegen en is na de RVS-304 de tweede meest gebruikte roestvrijstaal soort. Het materiaal staat ook wel bekend als dé marine kwaliteit omdat het veel wordt ingezet in de maritieme sector. Deze RVS soort is dan ook uitstekend bestand tegen chloriden en zuren.
Bestel nu bij RVS-Products.nl
Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

prijs: 18.95   (klik hier voor meer informatie)