Bedrijfs- en woonhuisbeveiliging Huis en tuin Thuisalarmsystemen

Marmitek Security pakket DeLuxe | Bun0675

Altijd antwoord
Met de Marmitek Buzz LO video deurbel mis je nooit meer bezoek. Deze deurbel heeft een ingebouwde microfoon en speaker, zodat je met bezoek kan praten via de Smart Me app. De Buzz LO moet aan stroomdraden worden aangesloten, maar dat kan eenvoudig op de plaats van je oude deurbel. Zo hoef je niet te boren en het kozijn of de muur, en heb je geen geavanceerde elektrotechnische kennis nodig.
Gong inbegrepen
De draadloze Bell ME gong is bedoeld voor gebruik met de Marmitek Buzz LO video deurbel. Door deze gong hoor je een toon wanneer iemand aanbelt. Je kan meerdere gongs koppelen aan één deurbel, maar je kan ook meerdere deurbellen koppelen aan één gong. De Bell ME gong werkt op 3 AA-batterijen, maar let wel op dat batterijen niet worden meegeleverd.
Een oogje in het zeil
Houd overzicht in jouw huis met de Marmitek View ME binnencamera. Deze slimme beveiligingscamera neemt op in 1080P Full HD en is voorzien van meerdere slimme functies om jouw huis te beveiligen. De View ME werkt samen met andere Marmitek producten. Laat bijvoorbeeld automatisch een lamp activeren wanneer de camera beweging detecteert.
Buiten ook bewaakt
Houd overzicht rond jouw huis met de Marmitek View MO buitencamera. Deze slimme beveiligingscamera neemt op in 1080P Full HD en is voorzien van meerdere slimme functies om jouw huis te beveiligen. De View MO werkt samen met andere Marmitek producten. Laat bijvoorbeeld automatisch een lamp activeren wanneer de camera beweging detecteert.

Automatiseren met de Sense SE bewegingssensor
Activeer Marmitek lampen en apparaten die aangesloten zijn via Marmitek stekkers automatisch, wanneer je langs deze bewegingssensor loopt. Je kan instellen dat individuele lampen of apparaten aan gaan wanneer de Sense SE beweging detecteert, maar je kan ook instellen dan een volledige scène wordt geactiveerd.

Heb ik mijn deur / raam wel dichtgedaan?
Met de Marmitek Sense SI deur- en raamsensor beveilig je niet alleen je huis. Uiteraard krijg je via deze sensor een melding wanneer een raam open gaat, maar je kan de sensor ook gebruiken om andere Marmitek producten aan te sturen. Zo kan je bijvoorbeeld de verlichting in huis uit laten gaan wanneer je de voordeur dicht trekt.

Knusse verlichting
Geniet van een knusse sfeer met de Marmitek Glow ME ledlamp. Deze ledlamp is in te stellen van warm tot koud wit licht, en is dimbaar. De ledlampen van Marmitek zijn plug & play. Dat wil zeggen dat je geen hub of bridge nodig hebt. Je hebt alleen de lamp nodig om van alle functies gebruik te kunnen maken.

Gewone apparaten slim maken
Maak bestaande apparaten in jouw huis slim met de Marmitek Power SE slimme stekker. Sluit een apparaat aan via deze stekker om het apparaat aan en uit te zetten via de Smart me app op je smartphone.

prijs: 299.17   (klik hier voor meer informatie)