Bedrijfs- en woonhuisbeveiliging Huis en tuin Thuisalarmsystemen

Marmitek View MO Buitencamera met Marmitek Buzz LO Videodeurbel | Bun0674

Mis nooit meer een bezoeker
Met de Marmitek Buzz LO video deurbel mis je nooit meer bezoek. Deze deurbel heeft een ingebouwde microfoon en speaker, zodat je met bezoek kan praten via de Smart Me app. De Buzz LO moet aan stroomdraden worden aangesloten, maar dat kan eenvoudig op de plaats van je oude deurbel. Zo hoef je niet te boren en het kozijn of de muur, en heb je geen geavanceerde elektrotechnische kennis nodig.
Gong inbegrepen
De draadloze Bell ME gong is bedoeld voor gebruik met de Marmitek Buzz LO video deurbel. Door deze gong hoor je een toon wanneer iemand aanbelt. Je kan meerdere gongs koppelen aan één deurbel, maar je kan ook meerdere deurbellen koppelen aan één gong. De Bell ME gong werkt op 3 AA-batterijen, maar let wel op dat batterijen niet worden meegeleverd.
Buiten ook bewaakt
Houd overzicht rond jouw huis met de Marmitek View MO buitencamera. Deze slimme beveiligingscamera neemt op in 1080P Full HD en is voorzien van meerdere slimme functies om jouw huis te beveiligen. De View MO werkt samen met andere Marmitek producten. Laat bijvoorbeeld automatisch een lamp activeren wanneer de camera beweging detecteert.

prijs: 139.00   (klik hier voor meer informatie)