Bedrijfs- en woonhuisbeveiliging Huis en tuin Thuisalarmsystemen

Nedis SmartLife WIFICI11CWT IP Camera | 5412810306053

Smart Life
Deze Nedis SmartLife IP camera is een beveiligingscamera die bedoeld is voor binnenshuis. De camera heeft verschillende slimme functies, maar is eenvoudig te installeren en uitermate gebruiksvriendelijk. De camera verbindt met jouw WiFi netwerk, dus je hebt geen hub of andere extra hardware nodig.

Slimme functies
De Nedis camera heeft verschillende functies die het apparaatje verbazingwekkend slim maken. De camera beschikt over nachtzicht, bewegingsdetectie, 2-weg audio en intelligente meldingen. De bewegingsdetectie registreert beweging in het zicht van de camera, en geeft hiervan meldingen op jouw smartphone. Je kan deze functie in- en uitschakelen naar wens. Dankzij de 2-weg audio functionaliteit kan je praten met degene die voor de camera staat. Daardoor is de Nedis camera niet alleen geschikt om inbrekers af te schrikken, maar ook heel handig als babymonitor. Bovendien beschikt deze Nedis camera over ingebouwde luchtvochtigheid- en temperatuursensoren.

Handig om te weten
De Nedis camera kan beelden opnemen op een lokale SD kaart. Deze kaart kan tot 128 GB opslagruimte hebben, en kan je in de camera plaatsen. De Nedis camera wordt echter niet met een SD kaart geleverd, die moet je er dus los bij bestellen. Alle Nedis SmartLife producten werken perfect met elkaar samen. Wil jij jouw huis nog slimmer maken? Kijk dan eens naar onze andere Nedis SmartLife producten!

prijs: 79.99   (klik hier voor meer informatie)