Bedrijfs- en woonhuisbeveiliging Huis en tuin Thuisalarmsystemen

Nest Protect 2e generatie Batterij + Nest Protect 2e generatie Netvoeding | Bun0117

Nest bewijst dat de rookmelder een stuk slimmer kan
De Nest Protect is een zeer robuuste rookmelder die maar liefst tien jaar meegaat. Hij meet niet alleen rook, maar ook koolmonoxide. Belangrijk: koolmonoxide is erg giftig, maar je ruikt het niet.

Doe meer met Nest
Deze slimme rookmelder waarschuwt je op verschillende manieren voor gevaar. Heb je in meer ruimtes een Nest Protect, dan gaat ook daar het alarm. Voordat hij gaat piepen, zegt hij in gewoon Nederlands wat er aan de hand is en waar. Via de Nest-app krijg je ook een melding op je telefoon. Daarmee zet je het alarm eenvoudig weer uit als je de situatie onder controle hebt.

Tal van functies met Nest
Vergeet de jaarlijkse batterijtest: Nest Protect test zichzelf, iedere dag. En laat met een groene gloed zien dat alles goed is. Zodat jij gerust kunt slapen. En moet je er 's nachts uit, dan licht deze veelzijdige rookmelder je bij. Laat je Nest lerende thermostaat automatisch de verwarming uitzetten bij een koolmonoxide-alarm. Bekijk direct via de Nest Cam wat er aan de hand is als je een waarschuwing krijgt op je telefoon. Laat je Philips Hue verlichting automatisch rood opgloeien bij gevaar. Nest Protect werkt naadloos samen met andere apparaten van Nest of met het 'Works with Nest' logo.

Batterij en netvoeding
Deze bundel bestaat uit een Nest Protect op batterijen en een Nest Protect op netvoeding. Handig voor huishoudens die graag de mogelijkheid hebben om zowel voor draadloos als bedraad te gaan.

prijs: 219.78   (klik hier voor meer informatie)