Bedrijfs- en woonhuisbeveiliging Huis en tuin Thuisalarmsystemen

Netatmo presence met sirene met installatie | Buni014

Schrik inbrekers af
De Netatmo Presence is de perfecte beveiligingscamera om inbrekers af te schrikken. Deze buitencamera is voorzien van een ingebouwde lamp én een ingebouwde sirene. Zo zorgt de Presence er voor dat elke potentiële inbreker op de vlucht slaat. De Netatmo Presence is voorzien van slimme bewegingsdetectie. De camera kan mensen van dieren en voertuigen onderscheiden, en je kan detectiezones instellen. Zo slaat de camera nooit vals alarm, maar krijg je alleen meldingen wanneer er echt iets aan de hand is.
Dag en nacht
De bewegingsdetector van de Netatmo Presence heeft een bereik tot 20 meter onder een hoek van 100 graden. Ook 's nachts, in weer en wind, houdt de Presence de omgeving van jouw huis in de gaten. Door de ingebouwde lamp heb je in het donker goed zicht, en de Presence is weerbestendig.
Goed om te weten
De Netatmo Presence wordt geleverd met een MicroSD-kaart voor opslag van beelden. Je kan beelden ook in de cloud opslaan. De Presence moet bedraad van stroom worden voorzien, en heeft een stabiele wifi verbinding nodig.
Installatie door 50five
Wil je zelf niet rommelen met kabels, wifi signalen, bevestigingsmaterialen en lange handleidingen? Laat jouw aankoop dan installeren door onze 50five professional! Zo hoef je je geen zorgen te maken, en weet je zeker dat jouw product correct wordt geïnstalleerd en functioneert. Let op: Wanneer je deze installatievoucher aanschaft krijg je geen fysieke voucher toegestuurd! We nemen binnen één week na aanschaf contact met je op. Je hoeft daarvoor niets te doen na de aankoop. Binnen twee weken komt de 50five professional jouw camera installeren (als de route dit toelaat).
Samengevat
Om misverstanden te voorkomen zetten we hier op een rij wat je kan verwachten wanneer je deze voucher koopt:
De voucher dekt één uur werk van de 50five professional
De voucher is geldig voor het installeren van een beveiligingscamera
Je betaalt geen aparte voorrijkosten
We nemen binnen één week contact op om de installatie te plannen
De installatie vind binnen twee weken plaats, mits de route van onze installateurs dit toelaat
De 50five professional installeert de beveiligingscamera
De 50five professional installeert de app
De 50five professional legt de werking uit

prijs: 418.99   (klik hier voor meer informatie)