Bedrijfs- en woonhuisbeveiliging Huis en tuin Thuisalarmsystemen

Netatmo Presence Outdoor Cam (2-pack) | BUN0005

Optimale beveiliging
De Netatmo Presence camera biedt optimale beveiliging van je huis en tuin. Netatmo maakt gebruik van de nieuwste technieken waardoor de camera bijzonder scherpe beelden maakt, dag en nacht. Deze worden opgenomen in full HD kwaliteit, waardoor je ook kunt inzoomen om de beelden beter te bekijken. De Netatmo Presence neemt overigens alleen op als er iets gebeurt, dus je ontvangt geen urenlange beelden waarop niks te zien is.

Directe videobeelden
De camera detecteert tot een afstand van 20 meter en kan ingesteld worden op de gewenste richting. Op deze manier kun je ook, indien gewenst, een deel van de straat in de gaten houden. Stel bepaalde zones in je omgeving in waar je wil dat de camera detecteert. Handig als je een specifieke zone wilt laten bewaken!

Strakke vormgeving
De Netatmo Presence stuurt direct beelden naar je smartphone op het moment dat er daadwerkelijk iets gebeurt. Je krijgt dan een melding: “persoon”, “auto” of “dier”.

Altijd op de hoogte
Bekijk direct wat er aan de hand is. Zijn het de kinderen van de buren die een bal uit de tuin halen of is het de hond die weer tussen de rozenstruiken graaft? Of staat er een verdachte auto geparkeerd? De opgeslagen videobeelden kunnen later opnieuw bekeken worden in een handig overzicht.

Uitstraling
De Netatmo Presence is strak vormgegeven in een elegante aluminium behuizing. De behuizing is bijzonder duurzaam. De camera is specifiek ontworpen voor buiten en is daarmee bestand tegen elk weerstype. De Netatmo valt niet direct op als camera omdat hij er voornamelijk uitziet als een grote buitenlamp.

prijs: 417.70   (klik hier voor meer informatie)