Bedrijfs- en woonhuisbeveiliging Huis en tuin Thuisalarmsystemen

Netatmo Slimme Video Deurbel met installatie | Buni011

De deurbel voor HomeKit
De Netatmo Slimme Deurbel is één van de eerste videodeurbellen met ondersteuning voor Apple HomeKit. De Netatmo Deurbel is slim, snel en van hoge kwaliteit. De camera neemt beelden op in 1080P Full HD, en je hebt hoeft je niet te abonneren op een service om deze beelden te bekijken. De Netatmo Deurbel wordt namelijk geleverd met een MicroSD-kaart die al in de deurbel is geplaatst. Daarnaast kan je beelden opslaan op Dropbox of een FTP-server.
Slimme functies
De Netatmo Deurbel is voorzien van talloze slimme functies. De deurbel is voorzien van nachtzicht, tweeweg audio, bewegingsdetectie en 5x digitale zoom. Je kan voor de bewegingsdetectie 4 verschillende Alert-Zones instellen. De diagonale kijkhoek van de camera is 160 graden, dus je hebt altijd duidelijk en volledig beeld van degene die aan jouw deur staat.

Installatie door 50five
Wil je zelf niet rommelen met kabels, wifi signalen, bevestigingsmaterialen en lange handleidingen? Laat jouw aankoop dan installeren door onze 50five professional! Zo hoef je je geen zorgen te maken, en weet je zeker dat jouw product correct wordt geïnstalleerd en functioneert. Let op: Wanneer je deze installatievoucher aanschaft krijg je geen fysieke voucher toegestuurd! We nemen binnen één week na aanschaf contact met je op. Je hoeft daarvoor niets te doen na de aankoop. Binnen twee weken komt de 50five professional jouw deurbel installeren (als de route dit toelaat).
Voorwaarden installatie voucher
De voucher dekt één uur werk van de 50five professional
De voucher is geldig voor het installeren van een videodeurbel
Je betaalt geen aparte voorrijkosten
We nemen binnen één week contact op om de installatie te plannen
De installatie vind binnen twee weken plaats, mits de route van onze installateurs dit toelaat
De 50five professional installeert de deurbel
De 50five professional installeert de app
De 50five professional legt de werking uit
Neem een kijkje in onze installatievoorwaarden voor meer informatie.

prijs: 368.00   (klik hier voor meer informatie)