Bedrijfs- en woonhuisbeveiliging Huis en tuin Thuisalarmsystemen

Netatmo Slimme Videodeurbel | 3700730513616

De deurbel voor HomeKit
De Netatmo Slimme Deurbel is één van de eerste videodeurbellen met ondersteuning voor Apple HomeKit. De Netatmo Deurbel is slim, snel en van hoge kwaliteit. De camera neemt beelden op in 1080P Full HD, en je hebt hoeft je niet te abonneren op een service om deze beelden te bekijken. De Netatmo Deurbel wordt namelijk geleverd met een MicroSD-kaart die al in de deurbel is geplaatst. Daarnaast kan je beelden opslaan op Dropbox of een FTP-server.

Slimme functies
De Netatmo Deurbel is voorzien van talloze slimme functies. De deurbel is voorzien van nachtzicht, tweeweg audio, bewegingsdetectie en 5x digitale zoom. Je kan voor de bewegingsdetectie 4 verschillende Alert-Zones instellen. De diagonale kijkhoek van de camera is 160 graden, dus je hebt altijd duidelijk en volledig beeld van degene die aan jouw deur staat.

Goed om te weten
Om de Netatmo Deurbel te installeren zijn er een aantal belangrijke zaken om rekening mee te houden. Een bedrade beldrukker en gong zijn vereist. Dat betekent wel dat de Netatmo Deurbel een eenvoudige upgrade is als je al een traditionele, bedrade deurbel hebt. Let ook op dat er een stabiel wifi-signaal nodig is bij de voordeur, met een minimale upload- en downloadsnelheid van 25KB/s.

prijs: 299.00   (klik hier voor meer informatie)