Geen categorie

NOUR EV9M massieve meubelknop mat zwart RVS

Een massieve meubelknop, mat zwart RVS
Deze meubelknop is onderdeel van de serie NOUR. De meubelknop heeft een lengte van 45 mm en een dikte van 14,5 mm. De meubelknop is vervaardigd uit RVS met een zwarte PVD coating. De coating kan bij intensief gebruik plaatselijk slijten, wij geven geen garantie op de coating.
Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen.
Over NOUR
Edward van Vliet ontwierp voor FORMANI® de serie NOUR: een design met internationale allure en uitstraling. NOUR is een serie deurkrukken en accessoires die gemaakt zijn voor de menselijke hand. De hand versmelt als het ware met de deurkruk op het moment van aanraking. Los van deze uitmuntende ergonomie is een ander uniek kenmerk het bijzondere design dat tot stand is gekomen met behulp van oosterse invloeden. Dit wordt onder andere vertaald in het gebruik van finishes als gepolijst rvs en mat goud, afgewerkt met een voor FORMANI® uniek ontworpen signatuur/logo dat verwerkt zit in de kopse kant van de deurkruk. NOUR werd in 2015 bekroond met de German Design Award, een van ‘s werelds meest voorname design awards.
Bestel nu bij RVS-Products.nl
Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

prijs: 24.70   (klik hier voor meer informatie)