Bedrijfs- en woonhuisbeveiliging Huis en tuin Thuisalarmsystemen

Nuki 2.0 Deurslot + Bridge + Google Home Mini | Bun0116

Nuki Home Combo
Met Deze Nuki Combo 2.0 set maak jij toegang tot jouw huis makkelijker dan ooit tevoren. De combinatie van de Nuki Smart Lock 2.0 met de Nuki Bridge 2.0 geeft je de mogelijkheid om je sleutels thuis te laten, en het slot van de deur volledig draadloos en op afstand te beheren via je smartphone. Bij aankoop van deze Nuki Combo 2.0 krijg je een gratis Google Home Mini speaker, zodat je je Nuki slot ook met spraakbesturing ka aansturen. Je vervangt daarmee de fysieke sleutel, zodat je deze nooit meer kwijt kan raken.

Smart Lock en Bridge
In deze combo set zitten een Smart Lock, een Bridge en een Google Home Mini, maar geen keypad of keyfob. Als je de deur graag wil openen met een toegangscode of met een keyfob, dan heb je altijd nog de optie om deze uitbreidingen van Nuki later aan te schaffen. Je kan de bridge via WiFi verbinden met je netwerk, om vervolgens het slot te beheren in de Nuki app. Zo kan je niet alleen op afstand toegang geven, of juist weigeren, maar kan je ook doorlopend controleren wie gekomen en gegaan is terwijl je zelf niet thuis bent.

2.0 Verbeteringen
De Nuki 2.0 Smart Lock is slimmer en sneller dan zijn oudere soortgenoot. Dankzij een nieuwe processor is de snelheid van de Smart Lock verhoogd met wel 300%. Daarnaast is het aantal toegangsrechten verdubbeld, tot een fantastische 200 unieke rechten die je via de Nuki app kan toekennen. Ook de verbeterde Auto Lock en Auto Unlock functies maken je leven makkelijker, door de deur automatisch te vergrendelen op een ingesteld tijdstip.

Google Home Mini
Als je deze Nuki Combo 2.0 set nu bestelt, krijg je een gratis Google Home Mini speaker meegeleverd. De Google Home Mini is een slimme speaker waarmee je, via Google Assistant, je slimme apparaten met stembesturing aan kan sturen. Vergeten de deur op slot te draaien? Blijf lekker op de bank zitten, pak je smartphone, en zeg 'Hey Google, sluit de deur.'

prijs: 255.42   (klik hier voor meer informatie)