Huis en tuin Verlichting

Philips Hue Outdoor LED Impress Sokkel | Bun0234

Sfeer in de tuin
Deze Impress LED lampen van de Philips Hue Outdoor lijn verlichten jouw tuin, in warm wit licht of miljoenen verschillende kleuren. Met deze sokkels verlicht jij jouw tuinpad, of zorg je voor een warme sfeer in de donkere hoekjes van de tuin. Omdat de lampen volledig dimbaar zijn kan je de zonsopgang of zonsondergang simuleren. Maak de lange zomeravonden langer met deze Philips Hue tuinlampen.
Slim met Hue
Philips Hue maakt de verlichting in – en om – jouw huis slim! Aan de basis staat de Philips Hue bridge, een centraal koppelpunt die je aansluit op je router. Het koppelen van Hue lampen met de Hue bridge is eenvoudig en snel, en vervolgens kan je de lampen beheren met Hue schakelaars, afstandsbedieningen of de Philips Hue app. Kies uit bestaande configuraties en kleuren, of stel zelf compleet nieuwe configuraties in. Hue geeft jou de controle over de sfeer van jouw huis.
Goed om te weten
De Impress lampen zijn bedoeld voor buitengebruik, en hebben daarom een IP44 spatbestendig beschermingsniveau. De behuizing van de lampen is gemaakt van hoogwaardig aluminium and kunststof, en is daardoor uitermate duurzaam. De maximale lichtopbrengst van de Impress lampen is 1200 lumen. Deze Impress lampen worden standaard geleverd met een voedingsunit en stekker, maar niet met een Hue bridge. De Hue bridge is vereist om deze lampen te gebruiken.

prijs: 265.32   (klik hier voor meer informatie)