Huis en tuin Verlichting

Philips Hue Outdoor LED Turaco Sokkel | Bun0223

Sfeer in de tuin
Deze Turaco LED lampen van de Philips Hue Outdoor lijn verlichten jouw tuin, in dimbaar warm wit licht. Met deze sokkels verlicht jij jouw tuinpad, of zorg je voor een warme sfeer in de donkere hoekjes van de tuin. Omdat de lampen volledig dimbaar zijn kan je de zonsopgang of zonsondergang simuleren. Maak de lange zomeravonden langer met deze Philips Hue tuinlampen.
Slim met Hue
Philips Hue maakt de verlichting in – en om – jouw huis slim! Aan de basis staat de Philips Hue bridge, een centraal koppelpunt die je aansluit op je router. Het koppelen van Hue lampen met de Hue bridge is eenvoudig en snel, en vervolgens kan je de lampen beheren met Hue schakelaars, afstandsbedieningen of de Philips Hue app. Kies uit bestaande configuraties en kleuren, of stel zelf compleet nieuwe configuraties in. Hue geeft jou de controle over de sfeer van jouw huis.
Goed om te weten
De Turaco lampen zijn bedoeld voor buitengebruik, en hebben daarom een IP44 spatwaterbestendig beschermingsniveau. De behuizing van de lampen is gemaakt van hoogwaardig aluminium and kunststof, en is daardoor uitermate duurzaam. De maximale lichtopbrengst van de Turaco lampen is 806 lumen. Voor het gebruik van de Turaco lampen heb je een Philips Hue bridge nodig, maar deze wordt niet standaard met de Turaco lampen meegeleverd.

prijs: 245.52   (klik hier voor meer informatie)