Huis en tuin Verlichting

Philips Hue White & Colour Ambiance E27 LED lamp (2-pack, met bluetooth) | 8718699673284

Altijd de perfecte sfeer
Met Philips Hue creëer je altijd de perfecte sfeer die past bij jouw stemming. Met deze White and Colour Ambiance lampen kan je kiezen uit 16 miljoen kleuren. De LED lampen zijn zeer energiezuinig en Philips Hue geeft je talloze mogelijkheden om de verlichting slim te bedienen of automatisch te laten werken.

Verschillen tussen bridge en Bluetooth
Deze lampen kunnen worden verbonden met de Hue Bridge, maar kunnen ook direct met jouw smartphone verbinden via Bluetooth. Via Bluetooth kan je maximaal 10 lampen tegelijk verbinden met je smartphone. Je kan deze lampen dan in- en uitschakelen en dimmen via de Hue Bluetooth app. Ook kan je de lamp bedienen met spraakbesturing via Amazon Alexa. Let wel op dat Bluetooth een maximaal bereik heeft van ongeveer 10 meter. Om gebruik te maken van alle slimme functies moet je de lampen verbinden met de Hue Bridge. Je krijgt dan toegang tot gepersonaliseerde lichtscènes, de timerfunctie en besturing op afstand. Dat doe je via de Philips Hue app. 

Goed om te weten
Deze twee LED lampen hebben een E27 fitting. Hue is compatibel met veel andere smart home producten en platforms zoals Apple HomeKit, Nest, Pebble en meer. Je kan maximaal 50 lampen tegelijk verbinden met de Hue Bridge. Bovendien werken Hue accessoires zoals de Hue bewegingssensor en de Hue dimschakelaar alleen met de bridge. De bridge ondersteunt ook spraakbesturing via Google Assistant.

prijs: 99.99   (klik hier voor meer informatie)