Huis en tuin Verlichting

Philips Hue White E27 LED lamp (2pack, met bluetooth) | 8718696785270

Altijd de perfecte sfeer
Met Philips Hue creëer je altijd de perfecte sfeer die past bij jouw stemming. Met deze White lampen geniet je van warm wit, dimbaar licht. De LED lampen zijn zeer energiezuinig, en Philips Hue geeft je talloze mogelijkheden om de verlichting slim te bedienen of automatisch te laten werken.

Verschillen tussen bridge en Bluetooth
Deze lampen kunnen worden verbonden met de Hue Bridge, maar kunnen ook direct met jouw smartphone verbinden via Bluetooth. Via Bluetooth kan je maximaal 10 lampen tegelijk verbinden met je smartphone. Je kan deze lampen dan in- en uitschakelen en dimmen via de Hue Bluetooth app. Ook kan je de lamp bedienen met spraakbesturing via Amazon Alexa. Let wel op dat Bluetooth een maximaal bereik heeft van ongeveer 10 meter. Om gebruik te maken van alle slimme functies moet je de lamp verbinden met de Hue Bridge. Je krijgt dan toegang tot gepersonaliseerde lichtscènes, de timerfunctie en besturing op afstand. Dat doe je via de Philips Hue app. Je kan maximaal 50 lampen tegelijk verbinden met de Hue Bridge. Bovendien werken Hue accessoires zoals de Hue bewegingssensor en Hue dimschakelaar alleen met de bridge, en de Hue Bridge ondersteunt ook spraakbesturing via Google Assistant.

Goed om te weten
Deze twee LED lampen hebben een E27 fitting. Hue is compatibel met veel andere smart home producten en platforms zoals Apple HomeKit, Nest, Pebble en meer.

prijs: 29.95   (klik hier voor meer informatie)