Audio Elektronica

Philips PicoPix Micro PPX320 Projector – 150 lumen | 7640186960489

Projecteer met Philips
De Philips PicoPix is een draadloze, draagbare projector met een hoge beeldhelderheid en ingebouwde speaker. Bovendien heeft de PicoPix een ingebouwde speaker die voor indrukwekkend geluid zorgt. Omdat de PicoPix projector draadloos gebruikt kan worden, en bovendien licht en makkelijk draagbaar is, kan je de projector meenemen en plaatsen waar je wil. 

Accu, lamp en verbinding
De PicoPix beschikt over een interne accu die, wanneer volledig opgeladen, een accuduur van 115 minuten heeft. De lamp van de projector levert een lichtkracht van 150 lumen, en door SmartEngine LED-technologie worden beelden in prachtige kleuren en hoge helderheid geprojecteerd. De PicoPix projector verbindt via Wi-Fi met jouw netwerk en andere apparaten, dus zelfs wanneer er geen kabels beschikbaar zijn kan je media draadloos afspelen via de projector.Jouw favoriete mediaMet de geïntegreerde mediaspeler kan je jouw favoriete diensten zoals Netflix en Amazon Prime direct bekijken, zonder extra hardware. Je hebt daarvoor alleen de beamer zelf nodig, en natuurlijk een account voor de betreffende dienst. Bovendien kan je afspelen vanaf een USB-apparaat, een MicroSD-kaart én kan je jouw mediastreamer zoals de Google Chromecast of Apple TV koppelen aan de beamer, via de HDMI-poort. Ten slotte kan je zelfs het scherm van jouw smartphone, tablet of laptop dupliceren en naar het grote scherm van de beamer brengen.

Goed om te weten
De PicoPix projector heeft verschillende aansluitpoorten om veelgebruikte apparaten aan te sluiten. De projector heeft een mini-HDMI aansluiting en een 3,5 mm audio-aansluiting. Je kan al jouw favoriete media dus gemakkelijk afspelen via de Philips PicoPix projector.

prijs: 189.00   (klik hier voor meer informatie)