Elektronica

Philips PicoPix Nano Miniprojector – 100 lumen | 7640186960472

Projecteer met Philips
De Philips PicoPix Nano is een draadloze, draagbare projector met een hoge beeldhelderheid en ingebouwde accu. Bovendien heeft de PicoPix een ingebouwde speaker die voor indrukwekkend geluid zorgt. Omdat de PicoPix projector draadloos gebruikt kan worden, en bovendien licht en makkelijk draagbaar is, kan je de projector meenemen en plaatsen waar je wil. De Nano is het kleinste model in de PicoPix serie, met afmetingen van 6,2×5,2×4,8 centimeter.

Accu, lamp en verbinding
De PicoPix beschikt over een interne accu die, wanneer volledig opgeladen, een afspeelduur van 80 minuten heeft. De lamp van de projector levert een lichtkracht van 100 lumen, en door SmartEngine LED-technologie worden beelden in prachtige kleuren en hoge helderheid geprojecteerd. De PicoPix projector verbindt via Wi-Fi met jouw netwerk en andere apparaten, dus zelfs wanneer er geen kabels beschikbaar zijn kan je media draadloos afspelen via de projector.

Goed om te weten
De PicoPix projector heeft verschillende aansluitpoorten om veelgebruikte apparaten aan te sluiten. De projector heeft een mini-HDMI aansluiting en een 3,5 mm audio-aansluiting. Je kan al jouw favoriete media dus gemakkelijk afspelen via de Philips PicoPix projector.

prijs: 169.00   (klik hier voor meer informatie)