Geen categorie

Plaatadapter, buis 48,3 mm, model 2800, RVS-Look

Glasklem voor buis Ø48,3 mm, model 28
RVS plaatadapter voor montage tegen een buis Ø48,3 mm. Vervaardigd uit hoogwaardig RVS-look (Zamak). Inclusief klemrubbers (kies de glasdikte). Exclusief bevestigingsmaterialen (QS-46 / borgpen 5015).
Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen.
Waarom een plaatadapter van RVS-Look? (Zamak)
Zamak is een legering die bestaat uit een combinatie van zink, aluminium, magnesium en koper. Het is roestvrij en goedkoper dan RVS, want het is makkelijker te gieten dan roestvrijstaal. Zamak met een RVS-Look komt u veel binnenshuis tegen in een droge omgeving. De zinklegering is verkrijgbaar in diverse kleuren en wordt onder meer gebruikt bij glasklemmen. RVS-Look is goed te combineren met andere RVS producten, kleurverschil is niet of nauwelijks te zien.
Bestel nu bij RVS-Products.nl
Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

prijs: 6.75   (klik hier voor meer informatie)