Geen categorie

Podiumstandaard, Ø 305 mm, L = 1060 mm, model 5811, RVS-304

Podiumstandaard, model 5811RVS podiumstandaard. Met deze standaard kunt u op effectieve en sierlijke wijze uw podium afzetten. De diameter van de standaard is 305 mm en de lengte is 1060 mm. De podiumstandaard is vervaardigd uit RVS-304 met mat geborstelde afwerking.
Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen.
Waarom een podiumstandaard van RVS-304 (A2)?RVS-304 is een RVS-soort die u het meest tegenkomt in onze webwinkel. Deze roestvrijstaal-soort wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis. Het materiaal is corrosiebestendig en uitstekend bestand tegen grote temperatuurverschillen. RVS-304 is echter niet geschikt voor contact met zout (kustgebied)- en chloorwater (zwembaden).
Bestel nu bij RVS-Products.nlWij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

prijs: 234.00   (klik hier voor meer informatie)