Geen categorie

REMS 849006 R220 Turbo Cu-INOX Metaal afkortzaag, 500 W, toerental 60 tpm, Q-34

Metaal afkortzaag, Q-34
Metaal afkortzaag voor RVS producten. Het toerental van deze zaag is 60 tpm, de afmetingen zijn 490 x 425 x 600 mm (LxBxH), het gewicht van de zaag is 17 kg, de spanning is 230 V, het vermogen is 500 W. De frequentie van de zaag is 50-60 Hz.
Deze zaag is geschikt voor het zagen van onder andere RVS buizen, koperen buizen en persfittingsystemen. De zaag heeft een universele dubbele spanrichting voor braamarm, haaks en snel zagen. Daarnaast is de zaag geschikt voor het afkorten van dunwandige profielen voor voorwandinstallatie. De zaag past bij het REMS zaagblad Ø225 mm. Verder heeft de zaag een onderhoudsvrij aandrijfwerk, een beproefde universeelmotor, een veiligheidstipschakelaar en een zaagbladbeschermkap.
Standaard meegeleverd met de zaag: zeskantsliftsleutel, ringsleutel.
Exclusief zaagblad.
Alle afmetingen en technische info kunt u vinden in de tekeningen/tabellen bij de afbeeldingen.
Bestel nu bij RVS-Products.nl
Wij zijn dé specialist in RVS producten en verzenden gratis vanaf € 50,-. Wij hanteren een snelle levertijd en zorgen ervoor dat uw bestelling netjes wordt thuisbezorgd. Als bedrijf betaalt u gemakkelijk op rekening. Nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod RVS producten? Laat u vakkundig adviseren door onze specialisten en kies voor de expertise van RVS-Products.nl.

prijs: 1259.40   (klik hier voor meer informatie)